מדליקים מגל וצולים את השוקיים ואת שומן הטלה עד להשחמה
מעבירים את השוקיים והשומן לתבנית אפייה ככה שכל השוקיים מסודרות עם שומן הטלה בקומה אחת
מוסיפים פלפל שחור, מלח ומעט כמון
מכסים בנייר אפייה ומעל בנייר כסף - מוודאים בעזרת מעבר עם מגבת על השוליים (בין שתי אצבעות)
מכניסים לתנור שחומן ל- 150 מעלות, מורידים ל 100 מעלות ואופים בין 4 שעות ללילהאם מכינים את המסאח'ן מבשר טלה אופים לפחות 6-8 שעות מוציאים מהתנור ומפרקים את בשר העוף עם שומן הטלה ומצננים
מערבבים את הבשר המפורק עם בצל מקורמל, צנוברים ,פטרוזיליה, מלח, סומק וכמון ומאזנים טעמים
מחממים תנור עם תבנית הפוכה במדף אחד לפני הכי גבוה ומחממים את התנור ל 270 מעלות טורבו
פותחים את בצק הפיצה ומניחים על נייר אפייה ומפזרים עליו את תערובת העוף/טלה
מגלישים את המאפה עם נייר האפייה על התבנית ההפוכה בתנור
אחרי כ- 5 דקות מושכים את נייר האפייה מתחת למאפה וממשיכים לאפות עד שיש לבצק צבע זהוב
חותכים ומגישים עם טחינה יוגורט