מקציפים במיקסר את החמאה המומסת עם הסוכר עד שמקבלים קרם אחיד ובהיר
מוסיפים את הביצים, החלמונים ומחית הווניל וממשיכים להקציף עד שהקרם עולה והופך ממש בהיר
מחליפים לוו גיטרה
מערבבים/מקפלים פנימה את כל היבשים עד שנטמעים, מבלי לעבד מדי את המסה
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומקפלים מעט
מעבירים את המסה למקרר למשך שעה בערך
כשהמסה יציבה מוציאים עם כף חתיכות של 50-60 ג' ומכדררים אותן, מניחים על מגש עם נייר אפייה.
מכניסים את מגש האפייה להקפאה למשך 20-30 דקות
מחממים תנור ל- 180 מעלות. מוציאים את מגש האפייה, מסדרים את הכדורים במרחקים של 10 ס"מ ומכניסים לאפייה ב - 165 מעלות למשך 12 דק' או עד לקבלת הזהבה עדינה בשוליים של העוגיות.
הערות
מומלץ לשחק עם סוגי שוקולד שונים, להוסיף תבלינים ולהכין כמות גדולה כי זה נגמר מהר.