מערבבים את הג'לטין עם 70 גרם מים, ומניחים בצד להתייצב
ממיסים סוכר עם 40 גרם מים בסיר ומחממים עד לטמפרטורה של 118°C
במקביל מתחילים להקציף את החלמונים במיקסר ומזלפים פנימה את סירופ הסוכר מהסיר על דופן קערת המיקסר
מקציפים את המסה עד לקבלת נפח מקסימלי וגוון בהיר מאוד
מקציפים במקביל את השמנת לקצפת עם חצי מכמות אבקת הסוכר עד למרקם רך מאוד
מערבבים את גבינת השמנת עם אבקת הסוכר הנותרת, יחד עם גרידת הלימון והווניל
ממיסים את הג'לטין המעורבב עם המים בפולסים של 10 שניות במיקרו ומוסיפים לתוך קציפת החלמונים
מקפלים את החלמונים בהדרגה אל תערובת הגבינה
מקפלים את הקצפת פנימה
מוזגים את קרם הגבינה לתבנית מעל התחתית ומעבירים לצינון והתייצבות במקרר ל 2-3 שעות
מפזרים מעל את הקראמבל הנותר