מכינים תבניות אינגליש עם נייר אפייה בתוכן
מרדדים את הבצק למלבן ברוחב 30-35 ס"מ ובעובי חצי ס"מ
מורחים את המילוי
אפשר לפזר שברי שוקולד או כל תוספת שאוהבים
מגלגלים את הבצק לקבלת רולדה ארוכה
מחלקים את הרולדה לשני חלקים
חוצים את הרולדה לאורכה וקולעים את שתי הרצועות בהצלבה
מעבירים לתבניות מכסים בניילון ומתפיחים כשעה-שעה וחצי
מחממים תנור ל ℃180 טורבו (אפשר גם עליון תחתון)
מורחים את העועות בביצה מדוללת במעט מים וסוכר
מנמיכים ל- ℃175 ואופים כ 40 דקות, או עד שמהגוון כמעט חרוך או עד שמודדים חום פנימי של ℃95
מוציאים מהתנור ומחכים 5 דקות
מוזגים/מורחים את הסירופ החם על העוגות עד שנגמר כל הסירופ (200 מל סירופ לכל עוגה)