מחממים תנור על טורבו ל- 190 מעלות. מורידים ל- 170 מעלות בעת האפייה
שורפים את החמאה בקלחת עד לצבע כהה וריח אגוזי. מעבירים לקערת נירוסטה לצינון וניתן לסנן את המשקעים השרופים
מקציפים בקערה את החלבונים תוך הוספה בהדרגה של מחצית מאבקת הסוכר עד שמקבלים מרקם מרנג יציב
מקפלים פנימה את שאר אבקת הסוכר ולאחר מכן את הקמח ואבקת השקדים
המידה ורוצים להוסיף טעמים מומלץ להוסיף אותם אל החמאה, רק לוודא שהיא לא רותחת כדי שלא יישרפו.
מקפלים את החמאה עד לקבלת מסה אחיד ומעבירים לשק זילוף
משמנים תבנית שקעים עם חמאה ומזלפים 3/4 גובה
מכניסים לאפייה למשך 15 דקות לגודל של עוגייה, עד להזהבה עדינה