מחממים תנור ל- ℃250
מפזרים את הכרעיים על מגש אפייה עמוק ומכניסים לצלייה עד שמקבלות צבע קרמל
מעמידים סיר גדול ומחממים היטב
מעבירים את הכרעיים אל תוך הסיר ומוסיפים מים עד כיסוי מלא ועוד.
מוסיפים מהדאשי - בשלב זה ניתן להוסיף תבלינים ליצירת עומק שונה
מבשלים ברתיחה חזקה כ4 שעות
מוסיפים שיני השום, הג'ינג'ר, הבצלים והגזר (זה השלב לתוספות שצריכים בישול של שעה-שעתיים
מבשלים ברתיחה חזקה עוד כשעה
יש שטוחנים את כל הסיר ויש כאלה שרק חלק, מומלץ להעביר חצי מתכולת הסיר לבלנדר חזק ולטחון היטב
ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה (אופציונלי)
כשמכבים את האש מוסיפים את אצות הקומבו
מסננים במסננת צפופה כמו שינואה, מצננים ושומרים למועד הארוחה.