מחממים היטב סיר רחב
מקלפים את תפוחי האדמה לקוביות בגודל ביס
מייבשים את העוף ומתבלים במלח ופלפל
פורסים את הבצל לרצועות
קוצצים את עשבי התיבול
מוסיפים שמן לסיר ומטגנים את תפוחי האדמה עד להזהבה
מוציאים את תפוחי האדמה מהסיר ומכניסים את העוף
מטגנים את העוף עד להזהבה מכל הכיוונים ומוסיפים את הבצל השום והתבלינים ומטכנים כ- 3 דקות נוספות
מוסיפים את תפוחי האדמה מעל העוף, מתבלים במלח ויוצקים מים רותחים/ציר עוף ככה שיכסו רק את העוף ולא יגעו בתפוחי האדמה שמעל ומכסים מיד.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לחום נמוך
מבשלים כשעה ומוודאים שהנוזלים לא נגמרים
מוסיפים את עשבי התיבול, סוגרים את המכסה עד להגשה