מערבבים במיקסר/ מעבד מזון את כל מרכיבי הבצק עד לקבלת בצק במרקם אחיד (להיזהר לא לערבב יותר מדי).
משטחים מעט את הבצק ועוטפים היטב בניילון נצמד.
מכניסים למקרר למנוחה למשך חצי שעה לפחות (עדיף ללילה במקרר).
מוציאים את הבצק מהמקרר, מקמחים מעט את הבצק, ומרדדים בין שני ניירות אפייה לעובי של 4 מ"מ.
מורחים את פנים הרינג/ התבנית בחמאה, קורצים עיגול גדול מקוטר הרינג ב-6 ס"מ.
מניחים את הבצק בתוך הרינג ומהדקים בעדינות אל הדפנות והתחתית.
בעזרת סכין חותכים את שאריות הבצק שבולטות מעל הרינג.
מעבירים את הרינג עם הבצק למגש עם נייר אפייה, ומשם למקפיא.