טיפים לקציצות מושלמות
- אם רוצים לקבל טעם חזק יותר של בשר ברוטב כדאי לצרוב את הקציצות לפני הבישול ולהשתמש במשקעים מהטיגון בתוך הרוטב.
- ברוטב עגבניות אני לא אוהב להוסיף סוכר. אם אני רוצה להמתיק אני מוסיף בצל מטוגן
- כדי לאזן את השומניות של הרטבים אני נוהג להוסיף מעט חומץ לפני שאני מוסיף את שאר נוזלים לתבשיל
- התמיד מתבלים את הקציצות/החלבונים בנפרד מהתבשיל
- ככל שמוסיפים לקציצה יותר תוספות היא מקבלת מרקם רך יותר וטעם חלש יותר.