קורסים וסדנאות

סדנאות לצוות עובדים

סדנת בישול אינטימית בבית השף מציעה לצוות העובדים יתרונות מצוינים כפעילות גיבוש. ידוע כי מעורבות בפעילות חווייתית מעלה את רמת היצירתיות והביצוע של העובדים. הסדנה המעשירה הזו היא כלי מעולה להשגת תוצאות אלו.מדוע בישול הוא פעילות כה יעילה לגיבוש צוות? אוכל הוא גורם מחבר בקרב בני אדם בכלל, ובקרב ישראלים בפרט.

כולנו חוגגים ומתכנסים סביב אוכל, לרוב עם המשפחה והחברים הקרובים ביותר. בישול ארוחה משותפת הוא פעילות המאפשרת לכל המשתתפים לשחרר מגננות ולהתאחד סביב מכנה משותף בסיסי – האוכל. בישול ארוחה לשבט היה פעילות שבני אדם נהנו ממנה משחר ההיסטוריה.

בסדנת הבישול, צוות העובדים יחווה יחד את התהליך המקדים לארוחה – הבחירה של המרכיבים, ההכנה והבישול. הם יעבדו בשיתוף פעולה, ילמדו מהניסיון האישי של השף המנוסה, וישתפו ביניהם את הטעמים והריחות המוכרים להם מהבית. זו הזדמנות נפלאה ללמוד דבר חדש יחד, להתחבר מעבר לתפקידים היומיומיים, ולחגוג את המשותף לנו כבני אדם – האהבה לאוכל ולשיתוף.
סדנה קבוצתית
סדנת צוות

סדנת גיבוש לצוות קטן

|

סדנת גיבוש לעובדים

"מה ההבדל בין שיעור בישול פרטי לסדנת בישול?" היא אחת השאלות הנפוצות ביותר שאני מקבל. בגדול סדנת בישול היא אירוע יותר חווייתי, ממוקד יותר בכיף והעברת זמן איכות עם השותפים לסדנה. שיעור בישול מתמקד יותר בבישול עצמו, בהעברת הידע, בטכניקות ובמידע, שיעור הבישול הוא גם חווייתי מאוד אך מדובר בחוויה אחרת

ביקורות
דילוג לתוכן