הבלוג שלי

עצות וטיפים לבישול ואפייה במטבח הביתי

זהו הצד המשלים לכל מה שלא נאמר בסדנת בישול. מעבר לצד הטכני יש רעיונות, לקחים ומחשבות הכל סובב סביב הבישול והמטבח שלנו. הכל טבוע באיכות היום יום שלנו חלק מהפוסטים שמופיעים כאן הם קישורים לכתבות שפרסמתי בעיתון הארץ לפני שנים וחלקם מגיעים מהתקופה האחרונה אשמח לשמוע מכם, איך הבלוג משפיע עליכם? האם הוא עוזר?

מהגינה לצלחת

גינת הירק שינתה אותי מה קרה ביום שהתחלתי לבשל ממנה
לפוסט

לא חוסך בציוד

יש מקומות רבים לחסוך בהם אבל הציוד שלנו הוא לא אחד מהם
לפוסט

טעם זה שם המשחק

הדרכים השונות לייצר טעמים חזקים ומורכבים בבישול היומי
לפוסט

Make it Nice

סדר וניקיון הם לא הכרח הם הדרך ליהנות מהמטבח
לפוסט

למה אנחנו לא אוכלים יותר בידיים?

לאוכל יש מרקם, טמפרטורה, ארומה, צליל ועולם תוכן שלם שגלום בתוכו, אז למה צריך להוסיף באמצע מתווכים ממתכת? בלוג חדש ממחשבותיו של שף

עכו, לא רק בגלל החומוס והכנאפה

בתוך כל הפשטות של עכו אפשר למצוא את המקומי והאותנטי. סיבוב בעיר העתיקה הוליד מפגש של שלוש תחנות קולינריות שחייבים להכיר

כשחתיכת עוגה עולה יותר משעת עבודה

למה אנחנו משלמים הרבה על איכות ירודה ומתלוננים על איכות גבוהה מהו בעצם value for money?

זמן פציעות:
הצד האפל של המטבח

חתכים, שריטות, פציעות, כוויות וחבלות:
איך בכל זאת ממשיכים
לעבוד במסעדה?
עזבתי את מטבחי המסעדות והלכתי לבשל לילדים
עם כל הכבוד למבקרי מסעדות, נראה אתכם עומדים מול חבורת ילדים שמעבירה ביקורת על האוכל שלכם מדי יום

מזקקת הוויסקי העברית הראשונה בדרך הנכונה

ברחוב קטן בדרום תל אביב נעשה בשקט נס קטן – ויסקי ישראלי נולד. “מילק & האני” נותנים תקווה לשתיינים מקומיים
טעימה ודעה קדומה: איך תוכלו ליהנות ממאכלים שונים
או איך הפסקתי לפחד והתחלתי לאכול
סלק, חצילים וכוסברה

אמסטרדם: מסע של טבח במאנץ’ בעיר הפלאות

צ’יפס מושל, הרינג בלחמנייה רכה או שוק אוכל עמוס תופינים: כששף במאנץ’ יוצא לסיבוב באחת הערים הכיפיות בעולם

כולם רוצים להיות שף, אבל הולכים לאיבוד בדרך

מה קורה לטבח מתחיל בעמדת ההכנות כשהוא לא מצליח להתקדם במהירות אל עמדת השף?

הצצה למטבח מסעדה

לחץ, צעקות והרבה מאוד יצרים ואגו: מה עובר על טבחים מהרגע שהזמנתם מנה במסעדה ועד הרגע שאתם מקבלים אותה
מי אתם שתבקרו? הגיע הזמן לפרוץ גבולות במשחקי האגו
בעידן בו כל אחד הוא מבקר מסעדות מטעם עצמו, האם ניסיתם לחשוב גם על הצד השני?
הרגע בו באמת התאהבתי בעגבנייה
במטבח המסעדה למדתי להכיר את הירקות באמת, כשעברתי לגור ליד השדה – התאהבתי

מישיבה חרדית למטבח הצ'כי: מסע של טבח ישראלי

נהוראי סבן, רק בן 23 וכבר הספיק לשנות את חייו מקצה אל קצה

למה מי זה בכלל
פול בוקוז?

אחד השפים הגדולים והמשפיעים במת בחודש שעבר. אז למה לא שמענו עליו?

השף של דלידה מפגיש חלום עם מציאות

כשהמסעדה מצליחה, האם זה חלום שמתגשם? שיחה על החיים, המטבח, המסעדה ומה שביניהם – עם השף דן זוארץ
נוטשים את חלום המסעדה בעיר הגדולה
ממסעדת בבועה התל אביבית לבית קולינרי במושב: אמרי בריל וזיו מנשה מסבירים מדוע יותר ויותר שפים צעירים בוחרים לעזוב
30 דברים שלמדתי מעבודה במטבח
הדרך שלי במטבח רוויה בחוויות מלמדות. לכבוד יום הולדתי ה-30 הגיע הזמן לשתף ב”תגליות” קולינריות שאספתי לעצמי בדרך
הדברים שלמדתי מביקור ביא-פאן
מעבר לתחביב ולמינגלינג ברנז’אי –
מן הראוי שטבחים ושפים יאכלו זה אצל זה על מנת ללמוד ולהתפתח
ביקורות
נגן וידאו
נגן וידאו
מְעוּלֶה
34 ביקורות ב-
Ailon Voldman
Ailon Voldman
02/09/2023
אין מילים לתאר את החוויה. שף פרטי, מורה פרטי, מדריך, איף שלא תקראו לזה הבן אדם פשוט מביא את עצמו ונותן המון ערך מוסף. הסבלנות, הדיבור בגובה העיניים, החוויה, האנושיות, עבודת הצוות והאוכל הכלכך טעים ומיוחד, אלה כל הדברים שהפכו את החוויה הזאת לכלכך עוצמתית תודה תום!
Stav Novisov Bolotin
Stav Novisov Bolotin
02/09/2023
לקחתי את הקורס למתחילים. עד כע נהנה מאוד מהקורס ומההדרכה של תום. מציע בחום לחובבים כמוני השוקלים ומתעניינים בענייני מטבח ובישול.
sharona voldman
sharona voldman
01/09/2023
תום גלס קשוב ומקצועי 🪷 סדנה ביתית בקרית טבעון מושלמת !!!! חוויה קולינרית גם של העברת המידע וגם של טיב האוכל רמה גבוהה בינלאומית ❤️❤️❤️
Sigal Steinberg
Sigal Steinberg
01/09/2023
עשינו לילד לקראת בר המצווה 3 שיעורי בישול עם תום היה נעים, מסביר ומלמד מאוד! פתח את הילד לבישולים, וטעמים חדשים, ולימד אותו טכניקות וכלים שיקדמו את הבישול שלו בצעדי ענק למעלה. וכמובן התוצרים טעימים מאוד ממליצה בחום רב 🙂
Efi Pupkin
Efi Pupkin
21/08/2023
Perfect... everything.
חגית רוס
חגית רוס
21/08/2023
הזמנו את תום לארוחת שף לכבוד ״חתונת הזהב״ של הוריי. תום, עם ידי הזהב, החיוך הגדול והמבוייש והסבלנות אין קץ, הוציא תחת ידיו ארוחת מלכים, שגרמה לכולנו לשבת סביב השולחן למעלה מ-3 שעות ורק להנות. האוכל הותאם באופן פנומנלי לכל המגבלות של מי מהאוכלים (משומרי הכשרות עבור דרך האלרגי לדגנים ועד לזו שנמנעת מפחמימות וסוכרים). במחשבה גדולה התאים תום את התפריט כך שכולם יכלו לאכול מהכל. אנחנו כבר מחפשים את התירוץ לאירוע הגדול הבא…😋
Liat Eyal
Liat Eyal
17/08/2023
הזמנו את תום לסדנת ראמן פרטית לרגל יום הולדת. תום בחור מקסים, מקצועי, נעים הליכות, בעל ידע רב. הסביר הכל בצורה נעימה, היה קליל, זורם, הביא איתו את כל הציוד, כך שאם משהו היה חסר, אין בעיה. היה לנו מאוד כיף, וגם הראמן יצא מושקע ומאוד טעים. נותרו לנו בבית רטבים וצירים לעוד כמה ארוחות טובות. ממליצים בחום!
Eden Skovronek
Eden Skovronek
04/08/2023
תום הגיע אלינו הביתה ללמד אותנו להכין ראמן. היה מאוד נחמד איתו! זורם, קליל, אווירה ממש טובה ונעימה. חוץ מזה למדנו קצת דברים בסיסיים בהכנת אוכל וקיבלנו טיפים מעולים (: וכמובן שהראמן היה שווה כל דקת עבודה! ממליצים בחום.
Itzik F
Itzik F
14/04/2023
Amazing cooking experience in a lovely atmosphere. Tom is a great teacher and super nice person.
Noa Gana
Noa Gana
02/12/2022
היינו בשיעור ראמן פרטי אצל תום ולמדנו המון, לא רק על ראמן, גם על גישה לאוכל ובישול. הייתה חוויה כיפית נעימה ומעניינת , ממליצים בחום (:
דילוג לתוכן