סדנת ראמן

לומדים להכין ראמן אמיתי

סדנת ראמן מקצועית

מה זה ראמן?

ראמן היא מנה עשירה ומלאת טעמים מהמטבח היפני. לרוב היא מורכבת מציר, אטריות ותוספות. לכל שף יש מתכון משלו למנה המדהימה הזו

ראמן איכותי משלב בתוכו:

  • ציר עמוק לפי בחירה (עוף, דגים, חזיר ועוד)
  • שמן ארומטי
  • "טארה" (רוטב מלוח שנותן לציר את טעמו)
  • אטריות בעבודת יד
  • ביצה רכה מעט כבושה
  • "צ'אשו" לרוב פרוסות דקות של בשר, עוף, וכו'
  • ירקות שונים

ניתן לשלב במנת הראמן טעמים מגוונים, היא יכולה להיות טבעונית, היא מכילה הכל בתוכה ומככבת על השולחן.

בסדנה נלמד על חומרי הגלם השונים, כיצד הם עוזרים לנו לפתח טעמים מופלאים והרמוניה בצלחת

בואו נכין ראמן

נתחיל בהכנת אטריות ראמן עסיסיות, נבין את הטכניקות ליצירת אטריות שיצליחו לאסוף רוטב ולהישאר עם גוף נעים וטעים גם לאחר הבישול

נתמודד עם הכנת ציר עמוק וחזק בטעמים, נבין מה מייחד את הציר כציר של ראמ ונלמד על השוני בטכניקה בין סוגי הצירים השונים

נכין שמן ארומטי ו"טארה" שיתנו לנו את הטעמים שאנחנו מחפשים

נכין תוספות שונות ומגוונות שיללו את המנה הסופית, ונלמד איך מתאימים תוספות לסוג הראמן שבחרנו להכין

ביקורות
דילוג לתוכן