הבלוג שלי

עצות וטיפים לבישול ואפייה במטבח הביתי

זהו הצד המשלים לכל מה שלא נאמר בסדנת בישול. מעבר לצד הטכני יש רעיונות, לקחים ומחשבות הכל סובב סביב הבישול והמטבח שלנו. הכל טבוע באיכות היום יום שלנו חלק מהפוסטים שמופיעים כאן הם קישורים לכתבות שפרסמתי בעיתון הארץ לפני שנים וחלקם מגיעים מהתקופה האחרונה אשמח לשמוע מכם, איך הבלוג משפיע עליכם? האם הוא עוזר?

מהגינה לצלחת

גינת הירק שינתה אותי מה קרה ביום שהתחלתי לבשל ממנה
לפוסט

לא חוסך בציוד

יש מקומות רבים לחסוך בהם אבל הציוד שלנו הוא לא אחד מהם
לפוסט

טעם זה שם המשחק

הדרכים השונות לייצר טעמים חזקים ומורכבים בבישול היומי
לפוסט

Make it Nice

סדר וניקיון הם לא הכרח הם הדרך ליהנות מהמטבח
לפוסט

למה אנחנו לא אוכלים יותר בידיים?

לאוכל יש מרקם, טמפרטורה, ארומה, צליל ועולם תוכן שלם שגלום בתוכו, אז למה צריך להוסיף באמצע מתווכים ממתכת? בלוג חדש ממחשבותיו של שף

עכו, לא רק בגלל החומוס והכנאפה

בתוך כל הפשטות של עכו אפשר למצוא את המקומי והאותנטי. סיבוב בעיר העתיקה הוליד מפגש של שלוש תחנות קולינריות שחייבים להכיר

כשחתיכת עוגה עולה יותר משעת עבודה

למה אנחנו משלמים הרבה על איכות ירודה ומתלוננים על איכות גבוהה מהו בעצם value for money?

זמן פציעות:
הצד האפל של המטבח

חתכים, שריטות, פציעות, כוויות וחבלות:
איך בכל זאת ממשיכים
לעבוד במסעדה?
עזבתי את מטבחי המסעדות והלכתי לבשל לילדים
עם כל הכבוד למבקרי מסעדות, נראה אתכם עומדים מול חבורת ילדים שמעבירה ביקורת על האוכל שלכם מדי יום

מזקקת הוויסקי העברית הראשונה בדרך הנכונה

ברחוב קטן בדרום תל אביב נעשה בשקט נס קטן – ויסקי ישראלי נולד. “מילק & האני” נותנים תקווה לשתיינים מקומיים
טעימה ודעה קדומה: איך תוכלו ליהנות ממאכלים שונים
או איך הפסקתי לפחד והתחלתי לאכול
סלק, חצילים וכוסברה

אמסטרדם: מסע של טבח במאנץ’ בעיר הפלאות

צ’יפס מושל, הרינג בלחמנייה רכה או שוק אוכל עמוס תופינים: כששף במאנץ’ יוצא לסיבוב באחת הערים הכיפיות בעולם

כולם רוצים להיות שף, אבל הולכים לאיבוד בדרך

מה קורה לטבח מתחיל בעמדת ההכנות כשהוא לא מצליח להתקדם במהירות אל עמדת השף?

הצצה למטבח מסעדה

לחץ, צעקות והרבה מאוד יצרים ואגו: מה עובר על טבחים מהרגע שהזמנתם מנה במסעדה ועד הרגע שאתם מקבלים אותה
מי אתם שתבקרו? הגיע הזמן לפרוץ גבולות במשחקי האגו
בעידן בו כל אחד הוא מבקר מסעדות מטעם עצמו, האם ניסיתם לחשוב גם על הצד השני?
הרגע בו באמת התאהבתי בעגבנייה
במטבח המסעדה למדתי להכיר את הירקות באמת, כשעברתי לגור ליד השדה – התאהבתי

מישיבה חרדית למטבח הצ'כי: מסע של טבח ישראלי

נהוראי סבן, רק בן 23 וכבר הספיק לשנות את חייו מקצה אל קצה

למה מי זה בכלל
פול בוקוז?

אחד השפים הגדולים והמשפיעים במת בחודש שעבר. אז למה לא שמענו עליו?

השף של דלידה מפגיש חלום עם מציאות

כשהמסעדה מצליחה, האם זה חלום שמתגשם? שיחה על החיים, המטבח, המסעדה ומה שביניהם – עם השף דן זוארץ
נוטשים את חלום המסעדה בעיר הגדולה
ממסעדת בבועה התל אביבית לבית קולינרי במושב: אמרי בריל וזיו מנשה מסבירים מדוע יותר ויותר שפים צעירים בוחרים לעזוב
30 דברים שלמדתי מעבודה במטבח
הדרך שלי במטבח רוויה בחוויות מלמדות. לכבוד יום הולדתי ה-30 הגיע הזמן לשתף ב”תגליות” קולינריות שאספתי לעצמי בדרך
הדברים שלמדתי מביקור ביא-פאן
מעבר לתחביב ולמינגלינג ברנז’אי –
מן הראוי שטבחים ושפים יאכלו זה אצל זה על מנת ללמוד ולהתפתח
ביקורות
דילוג לתוכן